info@liberifoundation.com

+31 (0) 527 763 423

Het Spijk 12, 8321 WT Urk, NL

Succes in sport en competities onder 13 jaar

Sport bevordert zowel de fysieke als mentale kracht van studenten en draagt bij aan hun emotionele fitheid. Het helpt hen vaardigheden te ontwikkelen die zowel binnen als buiten het speelveld van waarde zijn. Door middel van competities leggen kinderen waarde in teaminteractie, waarin oefening wordt gewaardeerd en vastberadenheid wordt beloond. Daarom heeft de Liberi-school dit jaar deelgenomen aan voetbal- en netbalwedstrijden voor kinderen onder de 13 jaar, als onderdeel van de interschoolcompetities.

Of onze leerlingen nu voor het eerst meedoen of niet, hun prestaties brachten de menigte in een feeststemming. Ze hadden plezier en de toekomst ziet er veelbelovend uit op het gebied van sport. Op de tweede dag leverden onze leerlingen hun beste prestatie.

De aanvoerder van het voetbalteam en het netbalteam zijn geselecteerd om het district te vertegenwoordigen en te strijden tegen andere scholen in Siavonga. Dit is een grote prestatie voor de Liberi school en we steunen het netbalteam onder de 13 en de aanvoerder van het schoolvoetbalteam om als winnaars uit de strijd te komen.

Lees ook: