info@liberifoundation.com

+31 (0) 527 763 423

Het Spijk 12, 8321 WT Urk, NL

Bibliotheek en computerles

De Liberi School, onder leiding van directrice Christine Soko en haar team, hecht veel waarde aan het bevorderen van leesvaardigheid onder hun leerlingen. Ze hebben een speciaal leesprogramma opgesteld en zetten zich in om het plezier in lezen te stimuleren. Zowel kinderen als volwassenen kunnen profiteren van de prachtige boeken in de bibliotheek, die zijn verkregen door middel van donaties.

Maar dat is niet alles! Dankzij een schenking van 40 laptops door DHL Afrika heeft de Liberi Foundation in 2021 een mooi computerlokaal kunnen inrichten. Er is een grote behoefte aan computeronderwijs in de omgeving. We zijn trots op dit project. Het enthousiasme van de kinderen wanneer ze hun nieuwe vaardigheden demonstreren en de trots van de leraren zijn zeer bemoedigend. Dit initiatief bereidt zowel kinderen als volwassenen beter voor op een wereld waar computervaardigheden essentieel zijn.

Lees ook:

Nieuwsbrief 2023

Het was een enerverend jaar voor de foundation met als hoogtepunt de opening van de nieuwe kliniek. Het was voor ons hard werken, maar zijn

Lees meer »