info@liberifoundation.com

+31 (0) 527 763 423

Het Spijk 12, 8321 WT Urk, NL

Opening van de nieuwe kliniek

Op 13 oktober is een prachtige mijlpaal bereikt in Kamimbi, Zambia. Op deze dag werd een nieuwe kliniek geopend die een licht van hoop werpt op de gezondheidszorg in deze regio met de opening van de nieuwe kliniek. Dit initiatief zal een aanzienlijke impact hebben op de lokale gemeenschap en veel mensen de kans bieden om toegang te krijgen tot belangrijke medische zorg.

De opening van de kliniek was een bijzondere dag waar veel mensen van de community hun belangstelling uitten. Het was een moment waar velen lang naar hadden uitgekeken.

De kliniek zal talloze mensen in staat stellen toegang te krijgen tot medische zorg die voorheen moeilijk bereikbaar was. Dit omvat basale medische diensten, vaccinaties, prenatale zorg en behandeling van veelvoorkomende ziekten. Bovendien zal de kliniek fungeren als een centrum voor gezondheidseducatie en bewustwording, wat de lokale bevolking zal helpen beter voor hun gezondheid te zorgen

Dit succesvolle project toont aan dat wanneer mensen zich verenigen met een gemeenschappelijk doel en zich inzetten voor het welzijn van anderen, er geweldige dingen kunnen gebeuren. We hopen dat deze kliniek vele levens zal verbeteren en een lichtpuntje zal zijn in de gezondheidszorg van Zambia. Gefeliciteerd aan alle betrokkenen!

De Liberi Foundation wil graag Wilde Ganzen, al hun donateurs maar ook de gemeenschap in Zambia bedanken voor hun waardevolle bijdrage aan dit prachtige project.

Lees ook:

Nieuwsbrief 2023

Het was een enerverend jaar voor de foundation met als hoogtepunt de opening van de nieuwe kliniek. Het was voor ons hard werken, maar zijn

Lees meer »